Lidhje

Intervistë me zv/ministren shqiptare të Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta, Klajda Gjosha


Zonja Gjosha foli rreth disa çështjeve dhe problemeve, si gjendja e gruas në Shqipëri, pozita e saj në shoqëri, dhuna në familje, papunësia dhe pjesëmarrja e saj në institucionet vendim-marrëse

Komisioni i Kombeve të Bashkuara për gratë filloi sesionin vjetor me thirrje për të eliminuar dhunën kundër grave dhe vajzave, një fenomen global që prek miliona gra në mbarë botën. Zëvendës ministrja shqiptare e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta, Klajda Gjosha merr pjesë në këtë sesion. Gjatë një interviste për Zërin e Amerikës, zonja Gjosha foli rreth disa çështjeve dhe problemeve, si gjendja e gruas në Shqipëri, pozita e saj në shoqëri, dhuna në familje, papunësia dhe pjesemarrja e grave në institucionet vendim-marrëse.

Shiko komentet (1)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG