Lidhje

Bashkëpunimi Klinë - Gjirokastër


Komuna e Klinës në Kosovë dhe Bashkia e Gjirokastrës prej disa kohësh kanë lidhur një marrëdhënie binjakëzimi. Rrethet kulturore po nxisin aktivitete të përbashkëta ndërkohë që bashkëpunimi shtrihet edhe në nivelin e administratës vendore. Këto ditë në Gjirokastër piktori nga Klina Idriz Berisha hapi një ekspozitë pikture e cila po ndiqet me mjaft interes.

XS
SM
MD
LG