Lidhje

Media Arkivi

Zgjedhjet dhe partitë shqiptare në Mal të Zi


Zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi, të parashikuara për në tetor do të mbahen me kodin e vjetër zgjedhor. Ky kod është në disavantazh të partive shqiptare, të cilat thonë se komunitetit shqiptar i takojnë më shumë vende në Parlament sepse përbëjnë 5% të popullsisë.

XS
SM
MD
LG