Lidhje

Shqipëri: Prirje për ndërtime pa kriter

  • Raimond Kola

Ndërtimet pa kriter janë një dukuri e njohur në Shqipëri gjatë periudhave të tranzicionit politik. Në bregdetin jugor janë vënë re kohëve të fundit tendenca nga banorët për të ndërtuar dhe për të përfituar nga procesi i legalizimit. Disa njësi vendore thonë se do të angazhohen në operacione në këtë drejtim ndërsa për qeverinë e re kjo do të jetë një nga sfidat e para.
XS
SM
MD
LG