Lidhje

Komisioni Evropian pritet të publikojë raportin e progresit për Kosovën


Komisioni Evropian pritet të publikojë raportin e progresit për Kosovën

Të martën Komisioni Evropian pritet të publikojë raportin e progresit për Kosovën. Në Prishtinë autoritetet thonë se presin që ai të përfshijë përveç sfidave edhe përparimet e arritura në vend dhe nuk kanë pranuar të komentojnë shkrimet e mjeteve vendase të informimit, sipas të cilave raporti përmban shumë kritika për dështime në fushën e sundimit të ligjit dhe të lirisë së mediave.

XS
SM
MD
LG