Lidhje

Shqipëri, nismë kundër esktremizmit dhe radikalizmit

  • Pëllumb Sulo

Komiteti Shqiptar i Helsinkit paraqiti sot në Shkodër nismën për të mbështetur shoqërinë civile në përpjekjet e saj kunder ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit të shfaqur vitet e fundit edhe në Shqipëri dhe vendet e rajonit. Në këtë nisëm, Komiteti Shqiptar i Helsinkit po mbështetet nga Bashkimi Europian, i cili e vlerëson ekstremizmin e dhunshëm si nië rrezik edhe për vendet e Ballkanit.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG