Lidhje

Komuna Ana e Malit dhe rreziku nga përmbytjet


Komuna Ana e Malit dhe rreziku nga përmbytjet
Komuna Ana e Malit dhe rreziku nga përmbytjet

Në Shqipëri, reshjet e ditëve të fundit dhe fryrja e lumejve kanë rikthyer frikën e rrezikut të përmbytjeve në zonën fushore të Nën-Shkodres, sidomos në komunën e Anës së Malit, e cilësuar nga ekspertët si zona më e rrezikuar në rast përmbytjeje. Gjatë këtij viti në zonën e Nën-Shkodrës u investuan rreth 10 milion dollarë për riaftesimin e sistemit mbrojtës të argjinaturave, por komuna e Anës së Malit mbeti jashtë këtyre investimeve.

XS
SM
MD
LG