Lidhje

Komunat malore dhe problemet në shpërndarjen e ndihmave ushqimore


Komunat malore dhe problemet në shpërndarjen e ndihmave ushqimore
Komunat malore dhe problemet në shpërndarjen e ndihmave ushqimore

Ndërkohë që në Shqipëri vazhdon situata e fatkeqësisë natyrore, për shkak të rreshjeve të mëdha të dëborës, autoritetet e emergjencave civile pohojne se sot të gjitha rrugët kombetare janë të hapura dhe se, nga 60 komuna që ishin të izoluara në fillim të javës, sot janë zhbllokuar 33 prej tyre. Ndërkohë, vemendja është përqendruar në emergjencat shendetësore dhe ushqimore, por në terren vërehen raste të moskordinimit të shtabeve vendore të emergjencave me qendrën e emergjencave civile në Tiranë.

XS
SM
MD
LG