Lidhje

Lezhë, bashkëpunim polici-komunitet


Në Lezhë ka filuar të zbatohet projekti “Monitorim i partneritetit mes policisë së shtetit dhe të rinjve”, i cili synon një bashkëpunim sa më të gjërë të policisë me komunitetin, në përpjekje për të luftuar kriminalitetin në rritje.

XS
SM
MD
LG