Lidhje

Gjendja e komunitetit rom në Shqipëri


Komuniteti rom ne Shqipëri
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:39 0:00
Në Shqipëri Komuniteti Rom përbëhet nga rreth 15 mijë persona të vendosur në 108 vendstrehime të shperndara në një pjesë të madhe të rretheve të Shqipërisë, si në zonën urbane ashtu edhe atë rurale. Pjesa më e madhe e këtyre familjeve jeton në kushte ekstreme jetese dhe larg vëmendjes së strukturave vendore dhe qendrore.
Komuniteti rom ne Shqipëri
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:39 0:00

Shiko komentet (2)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG