Lidhje

Koncert i muzikës klasike në Gjirokastër


Koncert i muzikës klasike në Gjirokastër

Kriza ekonomike që ka mbërthyer Greqinë nuk e ka penguar bashkëpunimin kulturor mes Janinës dhe Gjirokastrës. Një koncert i rrallë me muzikë klasike të muzikantëve shqiptarë dhe grekë ka rikthyer ne Gjirokastër atë që u mungon sot shumë qyeteve në Shqipëri , jetën artistike. Koncerti ka dëshmuar edhe një mbështetje për fëmijët që luajnë në vegla muzikore dhe që synojnë rrugën e artit.

XS
SM
MD
LG