Lidhje

Media Arkivi

Shkodër: Konferenca "Letërsia si vend kujtese"


Në Shkodër u mbajt konferenca dy ditore "Letërsia si vend kujtese", organizuar nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë. Konferenca solli në vëmendje letërsinë e burgjeve, martirizimit dhe persekutimit gjatë regjimit komunist.

XS
SM
MD
LG