Lidhje

Kosovë, konferencë për bashkëjetesën fetare

  • Leonat Shehu

Përfaqësues të institucioneve në Kosovë thanë se ashtu sipjesa tjetër e botës, Kosova po përballet me ideologji të skajshme që kërcënojnë edhe bashkëjetesën fetare. Komentet u bënë në mbyllje të një konference ndërkombëtare për dialogun ndërfetar në Prishtinë, ku vend të posaçëm zuri roli i gruas në promovimin e dialogut ndërfetar dhe luftimën kundër ekstremizmit.

XS
SM
MD
LG