Lidhje

Konferencë shkencore në Shkodër kushtuar 100 vjetorit të pavarësisë

  • Pëllumb Sulo

Në konferencë morrën pjesë rreth 30 studiues nga Tirana, Shkodra dhe Prishtina

Në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi" u mbajt Konferenca shkencore kushtuar ndihmesës së Austro-Hungarisë në procesin e shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë. Në këtë konferencë, që u organizua në kuadër të 100 vjetorit të pavarësisë, morrën pjesë rreth 30 studiues nga Tirana, Shkodra dhe Prishtina.

XS
SM
MD
LG