Lidhje

Infrastruktura rrugore në prefekturën e Korçës

  • Raimond Kola

Edhe gjatë vitit 2016 Qarku i Korçës do t`i mbështesë investimet kryesore në infrastrukturën rrugore. Prefekti i këtij rajoni Ardit Konomi thotë se përmirësimet do të mbështesin më mirë sektorin turistik dhe agrobiznesin. Rajoni juglindor shqiptar ka mundësi të mëdha natyrore dhe kulturore për të tërhequr vizitorë gjatë gjithë stinëve të vitit.

XS
SM
MD
LG