Lidhje

Media Arkivi

Infrastruktura rrugore në Qarkun e Korçës


Gjatë vitit 2016 Qarku i Korçës do të vazhdojë të mbështesë investimet kryesore në infrastrukturën rrugore. Prefekti i këtij rajoni Ardit Konomi thotë se përmirësimet do të mbështesin më mirë sektorin turistik dhe agrobiznesin.

XS
SM
MD
LG