Lidhje

Koreanoveriorët betohen për besnikëri ndaj udhëheqësit të ri


Koreanoveriorët betohen për besnikëri ndaj udhëheqësit të ri
Koreanoveriorët betohen për besnikëri ndaj udhëheqësit të ri

Koreanoveriorët u betuan për besnikëri ndaj regjimit të udhëheqësit të ri Kim Yong Un.

Nën qiellin me re e motin me borë, rreth 100 mijë vetë u mblodhën në sheshin Kim i Dytë në Phenian për të dëgjuar fjalimet e udhëheqësve të partisë në pushtet mbi të ardhmen e Veriut dhe thirrjet për përkrahje për Kim Yong Unin.

Kimi i ri pasoi të atin Kim Yong Il, i cili vdiq muajin e kaluar. Kim Yong Uni nuk ishte i pranishëm në miting.

XS
SM
MD
LG