Lidhje

Kosovë: Ekpertët e ekonomisë parashikojnë sfida për 2012-ën


Kosovë: Ekpertët e ekonomisë parashikojnë sfida për 2012-ën

Në Kosovë, ekspertët e ekonomisë dhe biznesit thonë se viti
2012 do të trashëgojë disa nga sfidat e rënda më të cilat është
përballur ekonomia e Kosovës. Ata nënvizojnë se vendosja e sundimit të
ligjit që nënkupton luftën kundër korrupsionit, përmirësimi i mjedisit
të të bërit biznes dhe zbutja e papunësisë e varfërisë janë sfidat që
e presin këtë vit Kosovën e cila nuk do të jetë e kursyer as nga kriza
botërore.

XS
SM
MD
LG