Lidhje

Korrupsioni, pengesa kryesore e të bërit biznes në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, bizneset nga Austria, që janë të pranishme me investimet e tyre thonë se mjedisi i të bërit biznes nuk është i mirë. Gjatë publikimit të një ankete nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Ekonomike Federale e Austrisë, u tha se problemet kryesore janë shkalla e lartë e korrupsionit, përkrahja e pamjaftueshme e investimeve të huaja dhe procedurat administrative.
XS
SM
MD
LG