Lidhje

Thirrje për luftë ndaj korrupsionit në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, autoritetet ndërkombëtare bënë thirrje të premten për më shumë angazhim të institucioneve të vendit për të luftuar korrupsionin, që sipas tyre është pengesa dhe rreziku më i madh për të ardhmen evropiane të Kosovës.

Ata thanë se korrupsioni nuk trajtohet vetëm me tryeza, por duhet dërgohen mesazhe të qarta për të gjithë ata që e luftojnë këtë dukuri.

XS
SM
MD
LG