Lidhje

Sfidat e Kosovës drejt integrimeve evropiane

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Sfidat e Kosovës drejt integrimeve evropiane

Në Kosovë, udhëheqësit politikë të vendit shfaqën sot shpresën se gjatë verës vendi do të marrë udhërrëfyesin për liberalizimin e vizave dhe theksuan përkushtimin për plotësimin e të gjitha kritereve për integrimet evropiane. Zyrtarë të Komisionit Evropian thanë se përveç kritereve, vendi duhet të përfshihet në një debat gjithëpërfshirës për integrimet, ndërsa shoqëria civile mendon se vendi nuk është pranë përmbushjes së standardeve të kërkuara në procesin e integrimit.

XS
SM
MD
LG