Lidhje

Të drejtat e njeriut në Kosovë


Veprimtarët për të drejtat e njeriut në Kosovë shpresojnë se viti që sapo ka filluar do të jetë periudhë e shtimit të përpjekjeve për mbrojtjen dhe respektimin e këtyre te drejtave. Ata thonë se gjendja e të drejtave të njeriut pasqyron situatën politike dhe ekonomike të Kosovës ndërsa tërheqin vërejtjen se Kosova ka një infrastrukturë të bollshme ligjore për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, por, problemet sipas tyre shfaqen gjatë zbatimit të këtyre ligjeve.

XS
SM
MD
LG