Lidhje

Media Arkivi

Sfidat ekonomike të Kosovës më 2015


Ata veçojnë faktin se me gjithë që vendi ka bërë disa përparime, mungesa e qëndrueshmërisë politike, mungesa e një plani zhvillimor dhe fondet e pakta të buxhetit për investime të reja nuk po e mbështesin zhvillimin ekonomik.

XS
SM
MD
LG