Lidhje

Sfidat ekonomike të qeverisë së ardhshme të Kosovës

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, njohës të ekonomisë thonë se viti i ardhshëm do të trashëgojë disa nga sfidat e rënda me të cilat është përballur ekonomia e Kosovës. Ata nënvizojnë se pasojat e krizës së gjatë politike në vend dhe rënia e vazhdueshme ekonomike janë sfidat që e presin qeverinë e ardhshme të Kosovës.

XS
SM
MD
LG