Lidhje

Ekonomia e Kosovës përballet me vështirësi

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësues të bizneseve thonë se me gjithë arritjet, ekonomia e vendit ende do të vazhdojë të përballet me vështirësi. Ata thonë se rritja aktuale ekonomike është e dobët dhe veçojnë faktin se me gjithë hapjen e tregut me Shtetet e Bashkuara dhe atë të Bashkimit Evropian, Kosova nuk mund të përfitojë pa ndryshimin e qasjes ekonomike.

XS
SM
MD
LG