Lidhje

Kosovë, ndikimi i ngërçit politik në ekonomi

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, drejtues të Odës Ekonomike kanë shprehur shqetësimin për gjendjen ekonomike në vend si pasojë e zhvillimeve politike. Kryetari i kësaj ode, Safet Gërxhaliu thotë se viti 2014 do të jetë vit i humbur për ekonominë e Kosovës dhe me pasoja për të ardhmen e saj.

XS
SM
MD
LG