Lidhje

Kosovë, debate për reformimin e sistemit zgjedhor

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, autoritetet dhe partitë politike, filluan pa opozitën, debatet për mënyrën se si të reformohet sistemi zgjedhor që vlerësohet i domosdoshëm për organizimin e zgjedhjeve të ardhshme.

Por, reformimi pritet të jetë sfidë, pasi për vite me radhëm, partitë politike nuk kanë arritur të gjejnë konsensus për këtë çështje.

XS
SM
MD
LG