Lidhje

Në Kosovë tri komuna mund të shkojnë në rivotim

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Në Kosovë tri komuna mund të shkojnë në rivotim

Në Kosovë, tri komuna, dy nga të cilat në pjesën qendrore dhe një në pjesën perëndimore të vendit, mund të shkojnë në rivotim, për shkak të parregullsive të shfaqura gjatë zgjedhjeve parlamentare të së dielës.

Zyrtarë të Panelit për ankesa që po shqyrtojnë 171 ankesa të partive politike, pritet që të shpallin sonte vendimin për këtë çështje, por përjashtuan mundësinë për përsëritjen e votimeve në shkallë vendi, një ide kjo e hedhur nga disa parti politike.

<object style="height: 240px; width: 300px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QbcZGBvJPps?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/QbcZGBvJPps?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="300" height="240"></object>

XS
SM
MD
LG