Lidhje

Media Arkivi

Shfrytëzimi i energjisë diellore në Kosovë


Në Kosovë, vitet e fundit ka patur rritje përdorimi i paneleve diellore për energji elektrike me kosto të ulët dhe për ruajtjen e mjedisit. Deri tani, rreth 400 biznese kanë instaluar panele, dhe është hapur fabrika e parë për prodhimin e tyre në Kosovë.

XS
SM
MD
LG