Lidhje

Thirrje për kompensim të komunitetit rom

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësues të komunitetit rom dhe veprimtarë të të drejtave të njeriut kanë mirëpritur vendimin e Panelit Këshillëdhënës për të Drejtat e Njeriut në Kosovë i cili u bëri thirrje Kombeve të Bashkuara që të kompensojnë pjesëtarët e komunitetit rom që kishin qëndruar në një zonë të ndotur me lëndë helmuese në veriun e Kosovës pas luftës së vitit 1999.Bëhet fjalë për rreth 600 banorë që kanë jetuar në kampet e ndotura në veri.

XS
SM
MD
LG