Lidhje

Kremtohen Krishtlindjet Ortodokse në Kosovë

  • Leonat Shehu

Krishtlindjet ortodokse u kremtuan të enjten edhe në kishat e manastiret e Kosovës, ndërsa liturgjia kryesore është shërbyer në manastirin mesjetar të Graçanicës, afër Prishtinës.

Përfaqësuesit më të lartë të Kosovës kanë përgëzuar besimtarët e komunitetit serb, duke bërë thirrje për ruajtjen e tolerancës etnike e fetare dhe punë të përbashkët të të gjithë qytetarëve të Kosovës.

XS
SM
MD
LG