Lidhje

Kosova, presioni politik dhe lufta anti-korrupsion

  • Leonat Shehu

Kosova edhe gjatë vitit që shkoi është përballur me kritika për shkallën e lartë të korrupsionit dhe mangësi në luftën kundër kësaj dukurie posaçërisht në rastet e nivelit të lartë. Organizatat jo qeveritare thonë se edhe gjatë vitit 2018 nuk pritet ndonjë përmirësim i dukshëm në këtë luftë pasi që sipas tyre, gjykatat janë nën ndikimin e politikës ndërsa bëjnë thirrje për verifikim të sistemit të drejtësisë si një mundësi për ta larguar atë nga ndërhyrjet politike.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG