Lidhje

Kosovë: Debat për Gjykatën e Posaçme

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësues institucionesh janë vënë në përpjekje për të siguruar mbështetje në procesin e ngritjes së Gjykatës së Posaçme që do të trajtojë pretendimet për përfshirje të ish pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare në krime lufte. Partitë opozitare dhe shoqatat e dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare kundërshtojnë ngritjen e gjykatës çështja e së cilës do të debatohet të premten në parlamentin e Kosovës.

XS
SM
MD
LG