Lidhje

Media Arkivi

Kosovë: Sindikata paralajmëron grevë


Përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës në Kosovë paralajmëruan sot nisjen e masave sindikale deri te përmbushja e detyrimeve që dalin nga marrëveshja për kontratën e përgjithshme kolektive.

XS
SM
MD
LG