Lidhje

Kosovë: 8 Marsi shënohet me thirrjet për barazi


Në Kosovë, Dita Ndërkombëtare e Gruas, është shënuar me thirrjet për barazi dhe përmirësim të pozitës së gruas. Në një parakalim të organizuar me këtë qëllim, u tha se gjendja e gruas po shënon përkeqësim në një kohë kur do të duhej të ndodhte e kundërta.

XS
SM
MD
LG