Lidhje

Kosovë: Pjesëmarrja e grave në biznese


Në Kosovë, pjesëmarrja e gruas në drejtimin e bizneseve sillet nga gjashtë deri në tetë për qind, një shkallë ende e ultë, që kushtëzohet nga shume faktorë siç janë shkalla e pamjaftueshme e arsimimit, burimet e kufizuara financiare dhe paragjykimet. Përfaqësueset e grave thonë se Kosova ka një histori shumë të re të përfshirjes së grave në afarizëm, por mjedisi po bëhet ngadalë me mbështetës për një gjë të tillë.

XS
SM
MD
LG