Lidhje

Kosovë: Besimtarët kremtojnë Kurban Bajramin


Kosovë: Besimtarët kremtojnë Kurban Bajramin

Me thirrjet për ruajtjen e tolerancës ndërfetare e ndëretnike në Kosovë sot u shënua dita e Kurban Bajramit. Udhëheqës fetar e politikë të vendit krahas përgëzimeve ata bënë thirrje për më shumë punë në forcimin e demokracisë dhe qëndrueshmërisë së vendit dhe rajonit.

XS
SM
MD
LG