Lidhje

Kosovë: 100 mijë vendime gjyqësore të pazbatuara


Kosovë: 100 mijë vendime gjyqësore të pazbatuara
Kosovë: 100 mijë vendime gjyqësore të pazbatuara

Në Kosovë, autoritetet thanë se janë afro 100 mijë vendime gjyqësore që nuk janë zbatuar nëpër vite. Në një analizë të procesit të përmbarimit të aktgjykimeve civile, u tha se ky sistem është i dëmtuar rëndë dhe si i tillë jo vetëm pengon forcimin e sundimit të ligjit, por edhe përparimin ekonomik të Kosovës.

Dëgjoni kronikën:

XS
SM
MD
LG