Lidhje

Kosovë: Bëhet thirrje për ndriçimin e fatit të personave të zhdukur

  • Leonat Shehu

Kosovë: Bëhet thirrje për ndriçimin e fatit të personave të zhdukur

Në Kosovë, autoritetet vendase e ndërkombëtare thonë se ndriçimi i fatit të personave të zhdukur është një detyrë vendimtare që duhet të trajtohet me përparësi. Përfaqësues të Komisionit të Kosovës për personat e zhdukur thonë se çështja e të zhdukurve është humanitare, por pasojë e zhvillimeve politike që rëndojnë procesin e zgjidhjes së saj. Çështja e personave të zhdukur pritet të jetë temë në bisedimet e paralajmëruara ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG