Lidhje

Kosovë, gazetarët kërkojnë qasje tek dokumentet zyrtare


Në Kosovë shoqatat e gazetarëve shprehen të pakënaqura me pozitën e gazetarëve, të cilët përveç sfidave të përditshme,përballen edhe me vështirësi në shfrytëzimin e dokumenteve zyrtare. Gazetarët thonë se mungesa e qasjes ndaj dokumantave vështirëson punën e tyre dhe dëmton informimin e drejtë të qytetarëve.

XS
SM
MD
LG