Lidhje

Kosovë: Hapet ekspozitë për Nënë Terezën

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Kosovë: Hapet ekspozitë për Nënë Terezën

Në mjediset e Parlamentit të Kosovës, sot u hap një ekspozitë për nderë të 100 vjetorit të lindjes së humanistes shqiptare Nënë Tereza. Pikturat që ishin ekspozuar më parë në Parlamentin e Shqipërisë janë vepër e piktorit Xhovalin Paci. Viti 2010 në Kosovë është shpallur vit i Nënë Terezës dhe janë paraparë një numër manifestimesh përfshirë edhe hapjen e Katedrales më emrin e saj në Prishtinë si dhe konferenca shkencore kushtuar jetës dhe veprës së saj.

XS
SM
MD
LG