Lidhje

Media Arkivi

Korpusi amerikan i Paqes në Kosovë


Në Kosovë, sot filloi shërbimin e tij grupi i tretë i vullnetarëve të Korpusit të paqes së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Vullnetarët e këtij korpusi, do të punojnë për dy vjet me radhë kryesisht në mësimin e gjuhës angleze nëpër shkollat fillore dhe të mesme në Kosovë.

XS
SM
MD
LG