Lidhje

Lufta kundër krimit e terrorizmit në Ballkan


Në Kosovë, prokurorët e përgjithshëm të vendeve të rajonit, përveç Serbisë janë mbledhur për të diskutuar sfidat e përballjes me luftën kundër krimit të organizuar dhe terrorizimit. Në një konferencë në Prishtinë u tha se lufta kundër këtyre dukurive kërkon jo vetëm një strategji të qartë të ndjekjes së personave të përfshirë, por edhe një qasje gjithëpërfshirëse që nënkupton edhe identifikimin e shkaqeve që çojnë në radikalizëm.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG