Lidhje

Problemi i dhunës ndaj fëmijëve në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësues të qendrave sociale dhe organizatave joqeveritare thonë se mbrojtja e fëmijëve nga dhuna ende mbetet sfidë, ndërsa tërheqin vërejtjen se dhuna te fëmijët është shprehur në format fizike, emocionale e deri te vrasjet. Ata thonë se dhuna te fëmijët nuk njeh moshë, ndërsa më së shumti shfaqet nëpër shkolla.

XS
SM
MD
LG