Lidhje

Kosovë: Opozita kritikon ndryshimet në trasenë e autostradës

  • Leonat Shehu

Kosovë: Opozita kritikon ndryshimet në trasenë e autostradës

Në Kosovë, opozita dhe shoqëria civile kanë shpreh shqetësimin e tyre për vendimin e qeverisë për ndryshimin e trasesë së një pjese të autostradës Morinë-Merdarë pa miratimin e Kuvendit të Kosovës. Mirëpo zyrtarë të qeverisë thonë çështja e ndryshimit të planeve të autostradës nuk i takon Kuvendit, pasi që ajo është miratuar nga vetë qeveria.

Dy ditë më parë, ekzekutivi vendosi që ta ndryshojë trasenë e autostradës, për siç është thënë kursimin e qindra miliona eurove.

Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG