Lidhje

Kosovë, qeveria dhe pozita hedhin poshtë mundësinë e bisedimeve për ndarje

  • Leonat Shehu

Kosovë, qeveria dhe pozita hedhin poshtë mundësinë e bisedimeve për ndarje

Në Kosovë, si qeveria ashtu edhe opozita kanë hedhur poshtë çdo mundësi të hapjes së bisedimeve me Serbinë për ndarjen e vendit apo për shkëmbim territoresh. Përfaqësuesit politikë thonë se me Beogradin do të bisedojnë për të gjitha çështjet e hapura të interesit të ndërsjellë, por vetëm si dy shtete të pavarura dhe me kufij të përcaktuar qartë e të njohur ndërkombëtarisht.

XS
SM
MD
LG