Lidhje

Qeveria e Kosovës mbush 100 ditë të punës së saj


Qeveria e Kosovës mbush 100 ditë të punës së saj

Në Kosovë, qeveria ka mbushur 100 ditë të punës së saj dhe tashmë kanë filluar edhe debatet rreth bilanceve të punës së saj gjatë kësaj kohe. Derisa zyrtarë të qeverisë e kanë cilësuar të suksesshme punën 100 ditëshe, opozita ndërkaq e kritikon qeverinë për mos përmbushje të premtimeve të bëra para themelimit të saj. Debatet rreth 100 ditëve të punës së qeverisë përkuan me shqetësimet për rrezikun që i kërcënohet buxhetit të Kosovës për vitin 2011.

XS
SM
MD
LG