Lidhje

Media Arkivi

Kontributi i pritshëm i Sfidës së Mijëvjeçarit për Kosovën


Në Kosovë, autoritetet presin që nëpërmjet fondeve të Korporatës Sfida e Mijëvjeçarit të zhvillojnë ekonominë, të hapin vende të reja pune dhe të ulin varfërinë.

XS
SM
MD
LG