Lidhje

Kosovë: Shkalla e dhunës ndaj gruas, shqetësuese

  • Leonat Shehu

Kosovë: Shkalla e dhunës ndaj gruas, shqetësuese

Në Kosovë, veprimtarët humanitarë, thonë se dhuna ndaj gruas po shënon rritje dhe ajo po manifestohet edhe me format më të rënda. Reagimet e tyre pasuan rastin e vrasjes së një gruaje 27 vjeçare në Prishtinë, si rrjedhojë e problemeve familjare. Ndonëse, të dhënat e policisë flasin për rënie të rasteve të raportuara, veprimtarët për të drejtat e grave thonë se në fakt po bie besimi i grave për të raportuar rastet e dhunës

XS
SM
MD
LG