Lidhje

Media Arkivi

Kosovë: Situatë e papranueshme institucionale dhe politike


Në Kosovë, njohës të çështjeve politike thonë se vendi ndodhet në një situatë të papranueshme institucionale dhe politike dhe se kjo gjendje nuk mund të tejkalohet pa një dialog ndërmjet qeverisë dhe opozitës.

XS
SM
MD
LG